Máme otevřeno denně od 9:00 do 21:00

VÁNOČNÍ DÁRKY, KTERÉ ZAHŘEJÍ I V TÉ NEJKRUTĚJŠÍ LADOVSKÉ ZIMĚ! > Čtěte zde:

08.11.2023

Dny se krátí, noci se prodlužují a Vánoce jsou pomalu, ale jistě za rohem. A jestli si už teď začínáte lámat hlavu s tím, čím obdarovat tento rok své nejbližší, tak jste tu správně! Štěstí přeje připraveným, a proto jsem pro vás připravila tipy na vánoční dárky z Metropole Zličín. A na co se tento rok zaměřit? Meteorologové předpovídají krutou zasněženou zimu, takže se bude potřeba pečlivě připravit. A proč neudělat pod stromečkem radost svým blízkým něčím, co v zimě opravdu ocení? Praktické dárky nemusí být vždy jen nechtěné a neoblíbené.

Pro ni

Pánové, do karet vám hraje fakt, že tento rok jsou trendy huňaté kožíšky a bundy s beránkem. Proto výběrem takové bundy nebo kabátu netrefíte vedle a v kolekcích obchodů Metropole Zličín je opravdu co vybírat. U výběru svetru dbejte na kvalitu a vybírejte takové kousky, které mají vyšší obsah vlny. Nejen že takové svetry skvěle vypadají, ale především opravdu zahřejí, takže získáte plusové body a navíc nebudete muset sundávat a půjčovat svůj kabát! I když co by gentleman pro svou dámu neudělal že? :) Pokud chcete svou drahou polovičku opravdu rozmazlit a držet se tento rok v trendy kouscích, přidejte si na seznam velmi populární válenky, které ač nemusí vypadat, jsou opravdu ty nejteplejší boty na světě! 

Umělý kožíšek, H&M
Vlněný svetr, GANT
Čepice s šálou, Tatuum
Válenky s beránkem UGG, Humanic

Pro něj

Dámy, teď je řada na vás. Dávat jako dárek kabát nebo bundu může být problematické. Přece jenom odhadnout správnou délku rukávů i posazení ramen nemusí vyjít na první dobrou. Daleko jednodušší je ale výběr vesty, které v letošních zimních kolekcích najdete v Metropoli Zličín ve všech možných barevných variacích i střizích. No a když už budete mít vybranou vestu, vezměte k tomu rovnou i teplejší svetr, protože bez toho se v zimě určitě váš milovaný neobejde. Čepice může znít celkem obligátně, ale co to tento rok trochu okořenit a zkusit vyměnit klasického kulicha za elegantní bekovku? Ty totiž tento rok slaví velký návrat a šplhají se na přední příčky zimních trendů. Navíc, když vyberete vlněnou, bude kromě parády i hezky hřát. 

Vesta, GANT
Vlněný svetr, Jack&Jones
Vlněná čepice, Marks&Spencer
Kožené rukavice s vlněnou vložkou, Tatuum
Ponožky z vlněné směsi, H&M

Pro holčičku

Dárky v podobě nové garderoby si u holčiček asi nemusíte moc dlouho obhajovat, tam je spokojenost a radost zajištěna. Navíc, když bude všechno sladěno do posledního detailu, nemůžete šlápnout vedle. Měkký plyšový kožíšek je sázka na jistotu a perfektně ho doplní rolákový svetr v oblíbené barvě. No a místo čepice, které u holčiček nejsou zrovna nejoblíbenější, vyzkoušejte klapky na uši nebo pletenou čelenku. Takové kousky dají stále vyniknout účesu, ale udrží uši v teple!

Umělý kožíšek, H&M
Svetr s rolákem, C&A
Boty, Humanic
Klapky na uši, H&M
Rukavice, Marks&Spencer
Pletená čelenka, H&M

Pro chlapečka

U chlapečka budou potřeba praktické dárky trochu obhájit. Ale když to zahrajete na příjemné materiály, oblíbené potisky a využití na honičky s kamarády po venku, máte vyhráno. Dětská pokožka může být citlivější, proto není vždy u zimního oblečení nejlepší volbou vlna, ale zkuste raději bavlněné svetry a fleece, který zahřeje, ale nekouše. U čepic a kulichů vybírejte takové, které mají měkkou flaušovou podšívku. A pokud budete potřebovat do dárků propašovat i nějaké ponožky, zkuste protiskluzové, které kluci při domácích hrách určitě ocení, takže radost z dárku zajištěna!

Bunda s beránkem, H&M
Svetr, Marks&Spencer
Čepice, Marks&Spencer
Boty, Deichmann
Protiskluzové ponožky, C&A