Máme otevřeno denně od 9:00 do 21:00

VALENTÝNSKÉ OUTFITY Z METROPOLE ZLIČÍN > Čtěte zde:

12.02.2024

Svátek všech zamilovaných je za rohem a vy stále nevíte, co letos na sebe? Ať svátek strávíte doma, na romantické večeři nebo venku s kamarádkami, hoďte se do gala. Správný outfit Vám dodá sebevědomí, sexappeal a vy se budete cítit zkrátka skvěle! A o tom to přece je, ne? S výběrem Vám pomůže stylistka nákupního centra Metropole Zličín Barbora Havlíková. Ta vytvořila neodolatelné outfity, které pohodlně pořídíte v přímo v Metropoli Zličín.

Snad každé z nás se stalo, že jsme otevřely skříň a v ní našly jen velké prázdno. Nebo alespoň se nám zdálo, že vidíme prázdno. Zkrátka nic není dost dobré pro slavnostní večer, vše už jsme na sobě měly nesčetněkrát. Svátek sv. Valentýna si ale zaslouží něco nového a speciálního.

Ať už plánujete oslavu s partnerem nebo s kamarádkami, mám pro vás tipy, jak se zahalit do červené a být trendy!

Červeno-černá kombinace

Červená k Valentýnu neodmyslitelně patří, není ji ale vždy jednoduché sladit s dalšími kousky. Nejjednodušší varianta je kombinace s černou barvou. Přes červené minišaty můžete přehodit klasické černé sako, kabát nebo jemný kardigan. A pokud už tak zvolíte, pokračujte v černé i v doplňcích, jako jsou lodičky a kabelka. Nemusíte se bát přidat malý detail ve zlaté barvě nebo například perly. Celkový outfit bude vypadat velmi uhlazeně a chic.

Celý outfit Vero Moda

Elegantní i v kostýmku

Kdo se v šatech a sukních necítí nejlépe a sebevědomě se cítí spíše v kalhotách, může na takovou příležitost zvolit kalhotový kostým. Pokud sako dobře padne, bude vám pod něj stačit jen podprsenka nebo body a obléknete ho přímo na tělo. Abychom doplnily ženský prvek, lze zvolit výraznější šperky, tento outfit si to zaslouží, a také boty na vysokém podpatku.

Celý outfit Mohito

Pro odvážnější

Jak kombinovat červenou, když ne s černou? Pro odvážnější je tu skvělá příležitost vyzkoušet krásnou kombinaci červené a růžové. Pokud kombinujete dvě takto výrazné barvy, držte se pouze jich a další barvu už nepřidávejte. Ostatně právě proto jsem zvolila jen růžové doplňky, který tento extravagantní look krásně podtrhnou.

Celý outfit H&M

Klasická černá s červenými doplňky

Pokud jsou na vás červené outfity až moc výrazné, můžete si s touto barvou hrát jen v doplňcích. Stačí vzít jednoduchý nadčasový kousek, já jsem zvolila elegantní saténový overal, a doplnit ho botami nebo kabelkou v červené barvě. Určitě neuškodí ani červená rtěnka a večerní look je hotový.

Celý outfit Peek&Cloppenburg