Máme otevřeno denně od 9:00 do 21:00

STYLOVĚ NA PLÁŽ: MÓDNÍ TIPY PRO LÉTO Z METROPOLE ZLIČÍN > Čtěte zde:

07.05.2024

Teploměr se pomalu šplhá nahoru a vy už pomalu vyhlížíte letní dovolenou? Padnoucí plavky už máte dávno pořízené, ale co si obléct na ně? Ať už se chystáte na exotickou dovolenou nebo plánujete lenošit u vody doma, máme pro vás ty nejstylovější tipy na plážové outfity z nákupního centra Metropole Zličín od naší přední stylistky Babory Havlíkové.

Jak se stát královnou každé pláže? Díky dokonale padnoucím plavkám, šik kloboukům, multifunkčním šátkům a dalším úchvatným doplňkům. Nevíte jak na to? Nechte se inspirovat tipy na outfity stylistky nákupního centra Metropole Zličín, které vás zaručeně nadchnou.

Do plážového klubu

Rády byste na dovolené zavítaly do plážového klubu, ale nevíte, jak se na takovou příležitost obléct? Na lehátku rozhodně neuděláte chybu v plavkách, ale až se budete přesouvat do klubu, přehoďte přes ně síťované šaty. Dají totiž plavkám vyniknout, ale nebudete se cítit "nahé". K tomu stačí už jen proutěná kabelka, jednoduché sandálky a dovolenkový outfit je na světě.

Celý outfit H&M

Na vyjížďku lodí

Plánujete výlet na lodi? Určitě si nezapomeňte klobouk! Sluníčko je na vodě neúprosné a vy se sice chcete večer vrátit bronzově opálená, ale ne s úpalem. K elegantnímu looku vám pomůže také pareo – zavážete-li ho přes jednodílné plavky, docílíte vzhledu šatů. A pokud bude sluníčko až moc pálit, můžete si ho později přehodit i přes ramena. 

Celý outfit Calzedonia

Do města a pak na pláž

Chcete se ráno projít městečkem, nakoupit čerstvé ovoce na trzích a pak se smočit na nedaleké pláži? Zapomeňte na neohrabané převlékání pod ručníkem. Jděte rovnou v plavkách, jen si přes spodní díl vezměte džínové šortky. Do přímořského městečka budete mít trendy outfit, na pláži pak stačí šortky jen sundat a můžete skočit do moře. Rada pro ty, kdo se necítí jen v plavkové podprsence: vezměte ke kraťasům jednodílné plavky, však to tak nosila i Baby v Hříšném tanci!

Celý outfit C&A

Když opalovací krém nestačí

Chcete-li chránit svou pokožku a zároveň si užít den na pláži, stačí vám k tomu pár doplňků. Začněte jednodílnými plavkami, které kromě ochrany před slunečními paprsky vykouzlí také perfektní figuru. Přes ramena pak přehoďte košili, ideálně z mušelínu nebo lnu. Pro dokonalý efekt přidejte i klobouk se širokou krempou. S takovým elegantním a trendy lookem proti vám sluneční paprsky nemají šanci.

Celý outfit Marks&Spencer