Máme otevřeno denně od 9:00 do 21:00

PŘIVÍTEJTE PODZIM VE STYLOVÝCH OUTFITECH Z METROPOLE ZLIČÍN > Čtěte zde:

09.09.2024

Barevné listí, vůně teplého čaje, sychravo… Zkrátka podzim klepe na dveře a s ním i obměna šatníku. Schválně, kdo z vás už se těší, až se zachumlá do teplého příjemného svetru nebo obleče krásný baloňák? Za chvíli se dočkáte. Ostatně i ve výkladních skříních se už pomalu objevují nové podzimní kolekce, a to je nejvyšší čas na zahájení přípravy na nové roční období. Stylistka nákupního centra Metropole Zličín si proto pro vás připravila přehled toho, co letos bude in.

Podzim je tu co nevidět, a to znamená jediné – je ten nejvyšší čas se podívat, co se bude letos nosit a co si nového pořídit. Abyste v obchodě přesně věděli, co zrovna frčí a šli rovnou na jistotu, sestavila pro vás stylistka Barbora Havlíková hned několik trendy podzimních outfitů, které si můžete v Metropoli Zličín pohodlně pořídit.

Nebojte se vrstvit

K podzimu neodmyslitelně patří svetry, to je jasné. Letos si pořiďte ty "chlupaté", mohérové. Čím výraznější barva i struktura, tím lepší. A hlavně: nebojte se vrstvit kontrastní kousky. Skvěle bude fungovat třeba džínovina a satén, pod svetr pak oblečte halenky a košile se zajímavými límečky, které jsou na to jako dělané! 

Celý outfit H&M

Kostky všude kam se podíváš

Károvaný vzor letos v obchodech rozhodně nepřehlídnete, budou ho plné regály. A není se čemu divit. Pokud hledáte nový kabát a chcete trochu rozsvítit ponurý podzimně zimní šatník, kostky jsou skvělou volbou. A kabátem to nemusí končit! Zkombinujte v outfitu pár kostkovaných vzorů i barev. Zbytek kousků zvolte spíš neutrální a opět platí – nebojte se vrstvit. 

Celý outfit Tatuum

Korporátní móda? Žádná nuda

Formální móda dostane tuto sezónu zcela novou podobu. A bude natolik zábavná, že ji budete chtít nosit i mimo kancelář. Zapomeňte na jednotvárné kostýmky, a vezměte na sebe sako a kalhoty různých barev i materiálů. Frčet bude tento podzim čokoládově hnědá, která se k tomuto stylu skvěle hodí. Místo klasické bavlněné košile sáhněte po saténově, na krk přidejte vázačku a vše doplňte výraznými šperky. Kdo zná seriál Dallas, tak ví, odkud brát inspiraci. Zkrátka, nebojte se toho. A pozor, nelaďte boty s kabelkou, udělejte to tentokrát naopak! Váš outfit bude o to zábavnější.  

Celý outfit Marks&Spencer

S italskou elegancí

Že jsou šaty jen letní záležitostí ? Ani omylem. Skvěle se hodí i na začátek podzimu, kdy do chladného rána přes upnuté šaty hodíte trenčkot a necháte ho jemně vlát kolem siluety. Na krk přidejte hedvábný šátek, nebo – máte-li třeba bad hair day – ho rovnou uvažte přes vlasy. Je to stylové a funkční, skryje totiž nedokonalý účes a ochrání vás před větrem. K tomuto stylu noste vždy vyšší podpatky – pomůžou vám vytvarovat zadeček a podpoří správné držení těla, které takovéto šaty vyžadují. Ale dál? Dál se meze nekladou! 

Celý outfit Mohito