Máme otevřeno denně od 9:00 do 21:00

PŘEČKEJTE VEDRA STYLOVĚ: POHODLNÉ LETNÍ OUTFITY Z METROPOLE ZLIČÍN > Čtěte zde:

01.08.2024

Půlka prázdnin je sice za námi, ale léto ani zdaleka nekončí. Rtuť teploměru stoupá pořád výš a výš, a to si žádá pohodlné a vzdušné outfity. A kdy jindy si je pořídit než teď, když jsou v obchodech nové kolekce? Nechte se inspirovat, stylistka nákupního centra Metropole Zličín Barbora Havlíková pro vás vybrala takové, ve kterých vám bude skvěle i v těch největších vedrech a zároveň budete jednoduše šik!

Nestihli jste pořídit nové trendy letní kousky před sezónou? Nevadí! V obchodech je pořád ještě seženete, a to dokonce ve zbrusu nových kolekcí. Nechte si od stylistky nákupního centra Metropole Zličín poradit, ve kterých outfitech se budete cítit pohodlně i v letním horku a přitom budete pořád vypadat, jako byste právě slezly z přehlídkového mola. 

Sako, ve kterém se neupečete

Len je do letních dnů jako dělaný, to je známá věc. Možná už doma nějakou lněnou sukni nebo košili máte, ale zkusily jste lněné sako? "Lněné sako zkombinujte s kalhotami, sukní, nebo jej jednoduše přehoďte přes šaty. Nedělejte si hlavu z toho, že bude trochu pomačkané, u lnu se to předpokládá a nebere se to jako společenské faux pas," říká stylistka Barbora Havlíková. Je ideální pro všechny dámy, které například musí dodržovat dress code do práce – protože mezi námi, v klasickém vlněném saku byste byla jako v sauně. 

Celý outfit H&M

Nejelegantnější řešení: romantické šaty

Nejjednodušší dámský letní outfit jsou jednoznačně šaty. Nemusíte přemýšlet nad žádnými složitými kombinacemi, když zvolíte správný střih, vytvoří vám navíc dokonalou ženskou postavu. Ten správný šmrnc jim pak dodáte dobře zvolenými doplňky – sáhněte po kabelkách v různých barevných odstínech a nebojte se výrazných náušnic nebo klobouků.

Celý outfit Mohito

Zavinovací sukně do města i na dovolenou

Na zavinovací šaty jsme tu už pár tipů měli, ale co taková zavinovací sukně! Stejně dobře se přizpůsobuje ženským křivkám jako šaty a má nespočet využití. Do města ji můžete zkombinovat s halenkou, tílkem nebo košilí, na dovolené ji pro změnu převážete přes plavky. Zkrátka vykouzlíte s ní spoustu parády a v letním šatníku by rozhodně měla mít své čestné místo. 

Celý outfit Tatuum

Černá v létě? Ano!

Černá nemusí patřit jen od zimního šatníku, při výběru správných kousků a materiálů bude i havraní outfit na léto jako dělaný. Ideální jsou kratší kousky jako šortky nebo teď velmi populární trendy vestičky. "Velkou černou plochu rozbijte doplňky a volte materiály s rozdílnou strukturou. Pro letní černou vybírejte kousky ze lnu, viskózy nebo lyocellu," radí stylistka. Finální look pak bude velmi elegantní a díky správnému napárování i ideální do horkých dnů. 

Celý outfit Marks&Spencer