Máme otevřeno denně od 9:00 do 21:00

OUTFITY Z METROPOLE ZLIČÍN KE STROMEČKU I NA SILVESTR > Čtěte zde:

11.12.2023

Už před měsícem byly Vánoce za rohem, teď už vyloženě klepou na dveře. Dárky pod stromeček už jsou v řešení, outfity na vánoční večírky jsou vybrané a teď nezbývá nic jiného, než se připravit na Štědrý den a Silvestr. Čekat na Ježíška a Nový rok můžete s celou rodinou stylově a elegantně. Stylistka nákupního centra Metropole Zličín Barbora Havlíková pro vás připravila výběr svátečních outfitů pro celou rodinu, které pohodlně pořídíte přímo v Metropoli Zličín.

Každému z nás se nejspíš už nejednou stalo, že seděl pod stromečkem v triku od salátu a nový rok vítal ve vytahaném svetru a s děravou ponožkou. Pokud si ale letošní svátky chcete udělat stylové, tak vězte, že v nákupním centru Metropole Zličín seženete elegantní outfity pro celou rodinu, a navíc ještě pohodlně dokoupíte poslední dárky.

Elegantní Vánoce pro celou rodinu

Pro dámy jsou červené šaty již klasikou, ale i ta se dá okořenit a udělat speciální. Zkuste to třeba s kalhotami v saténovém provedení. "Pod sako už nedávejte žádné další vrstvy, satén nejvíce kamarádí s krajkou, takže vám stačí krajková braletka a máte hotovo. K minimalistickému outfitu perfektně sednou výraznější náušnice. Obout můžete třpytivé sandálky, ale bude vám to slušet, i když budete doma bosky," radí stylistka Barbora Havlíková. 

Celý outfit C&A, boty Humanic

O svátcích má člověk vydechnout a odpočinout si, takže rozhodně není třeba, aby se pánové pod stromečkem škrtili v košili, ale i tak se dá velmi snadno vykouzlit elegantní outfit, díky kterému vám to bude vedle partnerky slušet. Vezměte oblek nebo i jen společenské kalhoty, doplňte ho jemně pleteným svetrem anebo ideálně rolákem a voilà máte pohodlný, a přesto stylový vzhled. "Pokud se necítíte na klasické vánoční barvy, jako je červená nebo zelená, klidně zůstaňte u střídmější palety a kombinujte černou se šedou pro minimalistický výsledek," doporučuje stylistka nákupního centra Metropole Zličín.

Celý outfit C&A, boty Humanic

Jestli se chcete pod stromeček sladit i s vašimi nejmenšími, nejjednodušeji to zvládnete v obchodech, které nabízejí oblečení pro celou rodinu, jako je C&A, H&M nebo Marks&Spencer. Holčičky budou určitě nadšené z šatů nebo sukýnek s volány. Klukům můžete doplnit jejich oblíbené kalhoty nebo džíny košilí, a když se nechají, tak i motýlkem. 

Oba outfity C&A, boty Humanic

Vstupte do nového roku stylově

Na poslední noc v roce to chce trochu zazářit a k tomu se nehodí nic lépe než flitry. Ty jsou tento rok opravdu velmi trendy, takže v nových kolekcích nebudete mít problém cokoliv flitrovaného sehnat. Kdo se necítí na flitry od hlavy až k patě, stačí jeden výrazný kousek, jako třeba sukně a k ní pak dolaďte jen jednoduchou bílou košili, klidně partnerovu, doplňte zajímavými náušnicemi a kozačkami nebo kotníkovými botami.

Celý outfit H&M

I pánové můžou na silvestrovských oslavách zazářit a půjde to i bez flitrů. "Zkuste oblek z nové kolekce z H&M s jemným stříbrným proužkem. Tento výrazný model je na takovou příležitost jako dělaný a vyžaduje už jen jednoduché doplňky, jako je černá košile, hladký černý pásek a mokasíny nebo polobotky, bez výrazných aplikací," radí stylistka Barbora Havlíková. 

Celý outfit H&M

Zapomínat bychom neměli ani na ty nejmenší, kteří se stejně jako rodiče rádi vyparádí. Flitry seženete i v dívčích kolekcích, ať už šaty, nebo trička, které můžete jednoduše doplnit legínami a balerínkami. U mladých pánů bude nejlépe fungovat podobný outfit jako obleče tatínek, tak je ochotně dostanete i do košile a vesty.

Oba outfit H&M