Máme otevřeno denně od 9:00 do 21:00

FESTIVALOVÁ MÓDA - Čtěte zde>

16.05.2022

Festivalová sezóna začíná: Popusťte uzdu svojí fantazii a probuďte v sobě módní divu

Letní sezóna se blíží a s ní i oblíbené hudební festivaly. Ať už se v běžném životě oblékáte jakkoli - festival je příležitost, jak popustit uzdu svojí módní fantazii a obléct si i modely, na které byste si v běžném denním životě možná netroufla. Festivaly se v posledních letech mění na módní přehlídku plnou zářivých barev, třpytek a nevšedních outfitů. A že ve skříni nic takového nemáte? Nevadí, originální festivalový look vykouzlíte i v běžných obchodech s módou. Inspirovat se můžete například těmito čtyřmi tipy stylistky Báry Havlíkové, která pro vás vybírala originální outfity přímo v Metropoli Zličín.

1. Háčkování

Trendy 70. let se drží na výsluní už nějakou dobu a toto léto tomu nebude jinak. Velký návrat totiž slaví háčkování, a to naprosto na všem. Nejvíc trendy budou právě háčkované kalhoty, čím výraznější barvy a barevné kombinace tím lepší! A kromě toho, že v nich zazáříte na festivalu, využijete je i na dovolené na pláž přes plavky nebo večer s topem na promenádu a určitě neuděláte chybu, pokud sladíte háčkovaný kousek s džínovinou. 

H&M Metropole Zličín, Praha
Bunda 599 Kč, Kalhoty 499 Kč, Top 399 Kč, Kabelka 599 Kč, Sandály 1299 Kč,
Sluneční brýle 249 Kč, Náhrdelník 249 Kč

2. Dvoudílné sety

Ladící sety tu už máme od podzimu a stále se těší velké oblibě. Na léto stačí vyměnit teplejší tvíd za vzdušnější materiál a úspěch máte zaručený. Pokud se vám takový set zdál na festival až moc romantický, doplňte ho kontrastním křivákem, do uší přidejte výrazné kruhy a můžete vyrazit i na rockový koncert. Nezapomínejte i na praktické doplňky, jako je třeba trendy ledvinka.

Mohito Metropole Zličín
Top 399 Kč, Sukně 499 Kč, Bunda 899 Kč, Boty 899 Kč, Ledvinka 499 Kč
Sluneční brýle 299 Kč, Náušnice 199 Kč, Skřipec do vlasů 99 Kč

3. Květy

Květy k létu neodmyslitelně patří, a toto léto tomu nebude jinak, takže tento tip je vhodný pro romantické duše. Kdo se necítí komfortně v krátkých sukních nebo šortkách, může sáhnout po midi délce. Pak je ale potřeba dát něco kratšího na vršek, aby se vše hezky vykompenzovalo. Crop topy tak jdou ruku v ruce se spodními díly s vysokým pasem. A pozor, květy nemusíte dávat nutně na všechny díly outfitu, stačí jeden výrazný vzorovaný kousek a u zbytku se držet trochu při zemi.

Reserved
Top 999 Kč, Sukně 799 Kč, Spony do vlasů 199 Kč, Sluneční brýle 359 Kč,
Peněženka 259 Kč

4. Krajka

K letním trendům patří i kouzelná boho krajka, kimona nebo lehounké župánky. Ty určitě zkombinujte s drsnější džínovinou a kotníčkovými botami. Jako festivalová královna si budete připadat, pokud outfit doplníte ještě o praktické kšilty, které vás ochrání před horkým sluncem a navíc jsou stále trendy. A pozor, kimona a župánky jsou opět multifunkční kousek šatníku, který kromě festivalů unosíte i přes plavky, když si zrovna půjdete z lehátka pro drink. 

C&A
Info o cenách v prodejně


A pokud byste si výběrem outfitu nebyla jistá, stylistka Bára Havlíková z Metropole Zličín s vámi vybere ten správný look přesně pro vás. Službu stylistky nabízí Metropole Zličín pro členy klubu zdarma. Více informací naleznete na www.metropole.cz.