Máme otevřeno denně od 9:00 do 21:00

NA KURTU, HŘIŠTI I VE MĚSTĚ: INSPIRUJTE SE STYLOVÝMI SPORTOVNÍMI OUTFITY Z METROPOLE ZLIČÍN > Čtěte zde:

11.08.2023

Léto je v plném proudu, a kromě relaxu u vody čekají na mnoho z nás také všemožné sportovní aktivity. Ať už se chystáte oddávat jakémukoliv sportu, připravila si pro vás stylistka nákupního centra Metropole Zličín Barbora Havlíková tipy na takové outfity, ve kterých zazáříte nejen na sportovních hřištích, ale i mimo ně. Navíc všechny pohodlně seženete právě v Metropoli Zličín.

Nejen na tenisové kurty

Tenisová móda je tento rok velmi populární i mimo kurty. Světové celebrity vyrazily z tréninku rovnou do ulic a nový módní trend na sebe nenechal dlouho čekat. Typické plisované minisukně s všitými šortkami, mikiny s výraznými límci, k nim pohodlné tenisky a na hlavu klasickou kšiltovku, která zachrání nejeden bad hair day. Pokud chcete být toto léto trendy, tahle kombinace by vám v šatníku neměla chybět. 

Celý outfit Nike

Outdoor v elegantním kabátě

Jestli vás toto léto čeká dovolená na horách, a i ve vyšších nadmořských výškách chcete vypadat stále skvěle a stylově, navštivte prodejnu Nordblanc. V nové kolekci totiž najdete krásné outfity, které perfektně splňují všechny nároky – praktičnost, styl a funkčnost. Pokud si pořídíte kousky z těchto materiálů, pamatujte i na správnou péči. Věci jako jsou bundy, vesty a kalhoty jsou většinou upraveny speciální ochranou proti vodě a větru. Proto je potřeba je prát šetrně na menší teplotu, a hlavně bez aviváže, která by mohla tyto impregnace zničit.

Celý outfit Nordblanc

Jako princezna Diana

Další trend, který přenesl sportovní oblečení do ulic. Proslavila ho princezna Diana už v 80. letech a za poslední roky se stal opět velmi populárním. A není se čemu divit, budete se v něm totiž cítit pohodlně, ale zároveň velmi šik. Přitom to není žádná velká věda – stačí kraťasové legíny, mikina, ideálně v oversize střihu, vyšší ponožky a robustní tenisky. Celý outfit můžete doplnit jednoduchým batůžkem, ale ještě stylovější bude elegantní kabelka ve stylu baguette, která vytvoří se sportovními kousky zajímavý kontrast.

Tip: Pokud nenajdete tu pravou mikinu v dámské sekci, zkuste zabrousit do pánského oddělení.

Celý outfit Sportisimo

Do tělocvičny i do letadla

Že nemusí být sportovní outfit jen na sport už jsme si ukázali. Existuje ale ještě jedna nesmrtelná kombinace, která se hodí nejen na jakoukoliv sportovní událost, ale i na prázdninové cestování. Dlouhé cesty autem nebo letadlem v džínech nebo kalhotách z pevnějších materiálů nepatří do žebříčku TOP 10 prázdninových zážitků. Neváhejte je nahradit legínami, které vás nebudou nikde škrtit a můžete si v nich dát oběd bez tajného rozepínání knoflíků. Navíc je stačí doplnit jednoduchým bavlněným tílkem nebo trikem a šik outfit je na světe. Nezapomeňte ale ani na mikinu, protože nikdo si nechce zkazit dovolenou angínou z přemíry klimatizace.

Tip: Při výběru legín dávejte pozor na průhlednost materiálu. Vybírejte takové – ideálně z pevné látky, které nebudou nikde prosvítat. 

Celý outfit Alpine Pro