Máme otevřeno denně od 9:00 do 21:00

STYLISTKA RADÍ: VALENTÝNSKÉ DÁRKY PRO NI I PRO NĚJ > Čtěte zde:

06.02.2023

Svátek všech zamilovaných se blíží a obchody se začínají halit do růžové a červené barvy. Nevíte, čím potěšit vaší drahou polovičku? Nechte se inspirovat tipy stylistky Barbory Havlíkové, které pohodlně seženete v nákupním centru Metropole Zličín a se kterými máte úspěch zaručen!

Pro ni

Ne nadarmo Marilyn Monroe zpívá "Diamonds Are a Girl's Best Friend". Pokud proto vaše partnerka nevyřkla žádné konkrétní přání, vězte, že šperkem nic nezkazíte. Jaký ale vybrat? Pokud má vaše drahá polovička ve šperkovnici náramek z Pandora, není nic jednoduššího než dokoupit nové korálky. V Pandoře je každoročně k dostání speciální valentýnská kolekce, ze které určitě vyberete ten pravý do její sbírky. Pokud preferujete spíše jemnější elegantní šperk, zajděte se podívat do prodejny Apart, kde je k dispozici opravdu široký výběr stříbrných i zlatých šperků. A pokud byste chtěli tento den spojit i s další významnou životní událostí, vyberete si tu také z široké nabídky diamantových prstenů.

Zdroj: Pandora, Apart

Nejsou šperky letos to pravé a hledáte změnu? Zaručeným valentýnským tipem je spodní prádlo, ale pozor na správnou velikost! Pokud si nejste jistí konkrétní značku a velikostí prádla, které vaše partnerka nosí, vybírejte namísto podprsenek třeba krajkové body, u kterého se velikost odhaduje podstatně lépe. Jejich velký výběr najdete prodejně Etam, kde je momentálně k dispozici krásná kolekce s příznačným názvem Flower Love, valentýnskou kolekci najdete také v prodejně Intimissimi, kde kromě prádla pořídíte třeba i barevně sladěné hedvábné župánky.

Zdroj: Etam, Intimissimi

Pro něj

Nesmíme zapomenout ani na mužské protějšky! Ty si sice nezískáme náhrdelníkem nebo prstýnkem s diamantem, ale jiné šperky pro ně určitě nejsou tabu. Zaměřte se třeba na hodinky, jejich velký výběr najdete v prodejně Klenoty Aurum. U hodinek je nejdůležitější si rozmyslet preferovaný typ pásku. U koženého je třeba myslet na to, aby se hodil ke zbytku garderoby, protože podle etikety by měl barevně ladit s barvou pásku u kalhot a s barvou bot. Pokud hodinky nejsou to pravé ořechové zkuste sáhnout po pánském náramku, ty se v poslední době těší velké oblibě. Stejně jako v případě hodinek můžete vybírat z celokovových i kožených variant. Náramek vypadá na ruce skvěle sám o sobě, ale také hezky doplní právě hodinky.

Zdroj: Klenoty Aurum

Pokud si váš protějšek na hodinky a podobné doplňky moc nepotrpí a preferuje spíš praktičtější dárky, navštivte prodejnu Calvin Klein a vyberte z velké nabídky luxusního spodního prádla nebo klasických bavlněných triček. S těmi nikdy neuděláte krok vedle.  

Pro zaručený úspěch

Pro ty, co si nejraději vybírají dárky sami je pak nejlepší volbou dárková karta do nákupního centra. Lze ji nabít na libovolnou částku v rozmězí od 500 do 6.000 Kč a uplatnit ji v téměř jakémkoliv obchodě. Tu do nákupního centra Metropole Zličín pohodlně seženete na infostánku nebo online na www.metropole.cz/darkove-karty

Nezapomínejte ani na sebe

V neposlední řadě bychom měli zmínit také tipy na obdarování nás samotných. Sebeláska neodmyslitelně patří nejen k této příležitosti. Pracovat na ní a hýčkat se, je třeba každý den. Odměňte se proto a dopřejte si to nejlepší. Spodní prádlo, šperky nebo kabelky nemusíte jen dostávat od partnerů a partnerek, dost možná větší radost udělají, když si je pořídíte sami. A pokud si s výběrem pro vás samotné nevíte rady a hodila by se vám pomocná ruka, obdarujte se rovnou i službou stylistky! Pro členy věrnostního programu nákupního centra Metropole Zličín je tato služba na dvě hodiny zdarma a vy si tak můžete užít nákupy, při kterých pořídíte ty nejlepší kousky přímo pro vás.