Máme otevřeno denně od 9:00 do 21:00

TIPY STYLISTKY: OUTFITY POD STROMEČEK A NA SILVESTR - Čtěte zde>

08.12.2022

Čeká vás vánoční rodinná oslava nebo silvestrovská party? Ať už máte jakékoliv plány, určitě by se neměly přípravy ke konci roku podcenit. Spíš naopak, sváteční výzdoba a vánoční nálada přímo vybízí, abyste vystoupili z komfortní zóny a užili si poslední dny roku v zářivých barvách a třpytkách. A protože je mi jasné, že předvánoční shon moc nepomáhá ke klidnému rozjímání o tom, co si vzít na sebe, trochu jsem vám to ulehčila a připravila outfity jak na Štědrý den, tak i na Silvestr. Všechny je navíc seženete přímo v Metropoli Zličín. 

Vánoce v červené

Jaká může být víc typická barva Vánoc než červená? A určitě s ní nemusíte v tomto čase šetřit, tady platí výjimečně pravidlo čím více, tím lépe. Saténové šaty budou vždy vypadat skvěle v kombinaci s jemným svetrem a klidně pod ně oblékněte i krajkové body. Nebojte, když vám kousek krajky v průběhu večera někde vykoukne, vůbec to není na škodu.

Vše LINDEX
Šaty, 1299 Kč
Kardigan, 999 Kč
Náušnice, 199 Kč
Lodičky, Michael Kors, HUMANIC, 3799 Kč

Pánové, vy se můžete k partnerce jednoduše sladit, když přes klasickou košili obléknete svetr ve stejné barvě jejích šatů. Pokud se necítíte ve výrazné červené, zkuste trochu temnější odstín vínové. Díky vrstvení vám pak už bude stačit obléknout jen kabát a vydržíte i celou půlnoční mši. 

Vše GANT
Košile, 3599 Kč
Svetr, 3599 Kč
Kalhoty, 4999 Kč
Pásek, 1999 Kč
Kravata, 2099 Kč

Silvestr v záplavě třpytek

Prskavky a blyštivé girlandy si na Silvestr vybaví každý. Tak proč se k tomu nesladit rovnou i outfitem. Tento rok nebudete mít problém sehnat flitrový jakýkoliv kousek oblečení, nabídky módních řetězců přímo vybízejí k pořízení alespoň jednoho. Ale já bych u toho jednoho nezůstávala a klidně se zahalila do flitrů od hlavy až k patě. K tomu přidejte ještě štrasové šperky a budete hvězdou večera, a to doslova. 

Vše H&M
Šaty, 1299 Kč
Sako, 899 Kč
Lodičky, 949 Kč
Kabelka, 449 Kč
Náušnice, 599 Kč

Pro pány

Pánové, u vás chápu, že flitry nebudou váš šálek kávy. Tak podpořte záři vaší partnerky jednoduchým outfitem. I pro vás mám trochu vystoupení z komfortní zóny. Místo košile zkuste tentokrát pod dobře padnoucí sako navrstvit jemný rolák. Vytvoříte tak velmi lichotivý a módní look.

Sako, rolák, kalhoty, boty a pásek, vše Jack&Jones, info o ceně v obchodě